PERUTTU !!! Koko perheen grillitapaaminen Hämmäauteen laavulla la 14.3

Aika: 14.3.2020 klo 13:00 - 17:00
Paikka: Hämmäauteen suo

EKE kutsuu ekonomiperheet jännittävään ja maukkaaseen tapaamiseen Hämmäauteen laavulle lauantaina 14.3. klo 13-15. Tapaamisen tavoitteena on saada vatsat täyteen kaakaota, kahvia, teetä ja makkaraa. Lapsille on luvassa luontoaiheinen tietovisa, jossa kaikki vastaajat palkitaan. Aikusille ei ole luvassa esitelmiä eikä kalvoja, vaan mukavaa vaihtelua luontoelämyksen muodossa.

Hämmäauteen suo on ojittamaton, luonnotilainen suo, jossa on runsaasti yhä harvinaisimmiksi käyviä kasveja. Alkuperäinen kasvusto houkuttelee alueelle  pieniä ja suuria riistaeläimiä jäniksistä hirviin. Etelä-Karjalan virksitysaluesäätiö on ylläpitänyt suon reunaa noudattelevaa retkeilypolkua ja laavua jo usean vuoden ajan, ja etenkin ensikertalaiselle retki sinne saattaa olla unotumaton kokemus.

Ajo-ohje:Hämmäauteen luonnonsuojelusuo sijaitsee Lappeenrannasta Vainikkalaan vievän Vanhan Viipurintien varrella, jokseenkin tasan 6 km Sistekin-Auto-Sunin valoristeyksestä. Tapaamme luontokohteen pysäköintialueella noin klo 13, mutta laavulle löytää viitoitettua polkua pitkin helposti myöhemminkin. Autopaikoitukselta laavulle johtaa 0,9 km polku, josta suurin osa on pitkospuita. 

Jotta makkara ja kaakao eivät loppuisi kesken, ilmoitathan tulostasi hieman ennakkoon (pe 13.3.) tekstarilla, whatsapilla tai puhelimitse Teemulle numeroon 040 514 6659.  

Lämmintä tai sadevaatteet päälle, ja mieluusti vedenkestävät jalkineet jalkaan!