Yhteistyökumppanit

"Ihan itsekseen näitä hommia ei hoidella" sanoo jo vanha viisaus. Ja näin myös meillä. Pyrimmekin vahvistamaan olemassa olevia yhteistyösuhteita ja aktiivisesti luomaan uusia.Enklaavi ry on Lappeenrannan teknillisen yliopiston kauppatieteilijöiden ainejärjestö. Viime vuosina yhteistyömme on kehittynyt voimakkaasti ja enklaavilaiset ovatkin osallistuneet mukavasti yhteisiin tapahtumiimme... ja tietenkin meillä ekonomeilla on ollut ilo olla heidän vierainaan.

 

 

Lappeenrannan teknillinen yliopisto on toiminta-alueellamme merkittävä tekijä ja olemme pyrkineet vaalimaan ja kehittämään suhteitamme yliopiston suuntaan jo vuosien ajan.

 

 

Suomen Ekonomit on läheisin yhteistyökumppanimme, joka on mukana toiminnassamme monella eri tapaa. Ja jo Suomen Ekonomien perusajatuksena on tarjota jäsenille monipuolisia palveluja. Palvelukokonaisuudet on rakennettu sopiviksi jäsenten erilaisiin tarpeisiin ja muuttuviin tilanteisiin. Juuri kuten pitääkin.

 

Tekniikan akateemiset sekä paikalliset teknilliset seurat yhteistyökumppanina eivät ole meille ollenkaan mystinen tuttavuus. Tekniikka ja talous kulkevat varsinkin omassa maakunnassamme käsi kädessä niin yliopiston kuin elinkeinoelämän puolella. Samaan olemme pyrkineet myös omassa toiminnassamme. Yhteistyömme on ollut viime vuosina kehittyvää ja tulevaisuus näyttää toiminnan suunnan.